Lågt pris Skidstrumpor Upphandling,Pekings halvmaraton 2023 genomfördes framgångsrikt

Pekings halvmaraton 2023 genomfördes framgångsrikt

2023-04-18 05:20

double layer running socks factory

Efter intensiv konkurrens, i herrgruppen, vann den kenyanska idrottaren BRIAN KWEMOI KIRUI mästerskapet på 59:37 sekunder, Yang Kegu vann tvåan på 1 timme, 03:41 sekunder, och Peng Jianhua vann tredjeplatsen på 1 timme, 05 :08 sekunder.

marathon running socks

I damgruppen vann Liu Min mästerskapet på 1 timme, 11 minuter och 07 sekunder, Xia Yuyu vann tvåan på 1 timme, 13 minuter och 14 sekunder och Xu Bingjie tog tredjeplatsen på 1 timme, 13 minuter och 35 sekunder.

Dubbellager Anti Blister löparstrumpor

running socks manufacturer

2023 är det 67 år sedan Beijing International Long Distance Running Festival inrättades. 1956 grundades Beijing Victory Cup Round the City Race, som var det största långdistansloppet i Kina vid den tiden. Året därpå döptes det om till Beijing Spring Festival Round the City Race. Efteråt utökades tävlingens omfattning gradvis, och tävlingens organisation och väg genomgick flera justeringar. 2007 döptes den officiellt om till Beijing International Long Distance Running Festival. 2016 uppgraderades tävlingen till halvmaraton.

Sedan registreringen började den 15 mars har mer än 50 000 personer från 27 länder och regioner som Kina, Frankrike och Brasilien deltagit i registreringsprocessen. Bland dem står manliga spelare för 74 % och kvinnliga spelare för 26 %.

Från den 13 april till tävlingsdagen har organisationskommittén inrättat ett sponsormärkesfrämjande och utställningsaktivitetsområde och ett företagsutställarområde på södra sidan av mållinjens område. Förutom evenemangssponsorerna bjöd vi också in högkvalitativa företag i staden och sporter kring industriledningsföretag att aktivt delta, tillhandahålla bekväma konsumtionsmetoder för det stora antalet deltagare, främja den integrerade utvecklingen av"sport+konsumtion", organiskt kombinera sportevenemang med kommersiella aktiviteter, och ytterligare stimulera potentialen för nationell sportkonsumtion.